Angol fordítás Békéscsaba

Hivatalos angol fordításAngol-magyar, magyar-angol fordítás Békéscsabán a Békés fordító iroda jóvoltából, elérhető árak, gyors fordítások.

Az angol nyelvről mindenki tudja, hogy világnyelv, második nyelvként több mint 1 millióan beszélik, anyanyelvként kb. 350 ezren. Nemcsak világnyelv, hanem számos ország illetve szervezet hivatalos nyelve, pl. ENSZ, EU, Ausztrália, Nagy-Britannia, Amerika stb. Az indoeurópai nyelvcsaládhoz tartozik.

Az amerikai angol nyelv valamint az angliai angol nyelv között különbség van, a második nyelvként használók főként az amerikai angolt beszélik

Egy idegen nyelv ismerete, illetve kommunikációs szinten való használata még nem elég ahhoz, hogy a nyelvet beszélő fordításra is képes legyen. A fordítás is egy szakma, melyhez komoly felkészültségre van szükség, anyanyelvi szinten kell beszélni a nyelvet illetve írásban használni. Angol anyanyelvi fordítóink rendelkeznek a megfelelő szakképesítéssel, folyamatosan képzik magukat, komoly szakmai háttérrel rendelkeznek. Nemcsak angol fordítást vállalnak, hanem angol tolmácsolást is. Angol fordítási és tolmácsolási ajánlatunkat kérje most!

angol-forditásHivatalos angol fordítás Békéscsabán

Hivatalos iratait rövid időn belül lefordítjuk angol nyelvre, vagy akár angolról magyar nyelvre. Az elkészült munkát záradékkal fogjuk ellátni, mely kétnyelvű lesz, és ha a megrendelő igényli, akkor bélyegzővel is ellátjuk. Hivatalos angol fordítását bízza ránk, jelentkezzen most!

Iratok, amelyek fordítását ügyfeleink legtöbbször kérik:

  • Cégkivonat, aláírási címpéldány
  • Iskolalátogatási igazolás
  • Diploma
  • Nyelvvizsga oklevél
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Jövedelemigazolás
  • Anyakönyvi kivonat

Angol szakfordítás és tolmácsolás a Békés fordító iroda által

Ne engedje, hogy az angol nyelv kellő ismeretének hiánya megakadályozza Önt külföldi üzleti partnereivel való megbeszélésein. Ön jó üzletember, mi pedig profi tolmácsot adunk Ön mellé, aki gördülékennyé teszi üzleti tárgyalásait. Angol tolmácsolásért keressen meg bennünket most!

Szeretné publikációit, szakdolgozatát egyéb írásait angol nyelvre lefordíttatni? Nem tudja, kihez forduljon? Akkor most jó helyen jár! Angol szakfordítás extra gyors határidővel a békéscsabai Békés fordító irodával! Kérje árajánlatunkat akár most azonnal!

Angol szakszöveget szeretne olvasni, hogy tudását gyarapítsa? Küldje el nekünk az angol szöveget, mi egy órán belül megtesszük árajánlatunkat, és a megbeszélt határidőre elkészítjük Önnek a szöveg fordítását! Várjuk jelentkezését!

Angol szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás, hivatalos angol fordítás Békéscsabán a Békés fordító iroda segítségével!

Hívjon most: 06 30 443 8082!