Német fordítás

Hivatalos német fordítás Békéscsabán kedvező árak mellett. Anyanyelvi német fordító segít önnek a német fordításban, szakfordításban, bármilyen jellegű szöveg minőségi, precíz elkészítése rövid idő alatt. 

A Békés Fordítóiroda vállalja a következő okiratok hivatalos német fordítását:

  • Érettségi bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány
  • OKJ-s bizonyítvány fordítás németre
  • Erkölcsi bizonyítvány fordítása
  • Hallgatói jogviszony igazolás
  • Diploma, oklevél
  • Családi pótlék igazolás
  • Anyakönyvi kivonatok fordítása (születési-, házassági anyakönyvi kivonat)
  • Egyéb hivatalos dokumentumok

Ezen iratok fordítását 8.500 Ft egységáron készítjük el, áfa erre nem jön.

Hívjon most: 06 30 21 99 300!

Hivatalos német fordítás rendelés

Amennyiben szeretné valamelyik bizonyítványát, papírját németre fordíttatni, kérjük küldje át emailben, s mi máris megírjuk önnek, hogy mikorra fog elkészülni. Az esetek nagy részében akár aznap vissza tudjuk küldeni emailben a fordítást, ezen is látszik a fordítóirodánk bélyegzője és a záradék, így azt ön online akár aznap továbbküldheti Németországba, Ausztriába vagy Svájcba.

A kinyomtatott fordítást postázni is tudjuk bármilyen településre, tehát önnek nem kell Békéscsabán laknia ahhoz, hogy tőlünk fordítást rendelhessen, sőt, a legtöbb megrendelésünk a megye kisebb településein élőktől érkezik.

Jogi, gazdasági, műszaki német fordítás

A hivatalos fordításon kívül természetesen más jellegű fordításokat is készítünk, ilyenkor a fordításra nem kerül bélyegző, záradék, ezeket a szövegeket nem kell semmilyen hivatalba benyújtani, egyéb célokat szolgálnak.

Német jogi fordítás

Különböző jogi szövegek, szerződések (bérleti és adásvételi szerződés) fordítása németre anyanyelvi szakfordító által. A német elég nehéz nyelv, ezért mi javasoljuk, hogy csak olyannal fordíttasson, akiben 100%-ig megbízik, hogy nem fog hibát ejteni a szövegben. Kollégáink Magyarországon élő német anyanyelvű szakfordítók, akik vagy a munkájuk miatt, vagy házasság révén kerültek Magyarországra, s mostanra olyan jól beszélik a magyar nyelvet, hogy képesek arról minőségi német fordítást készíteni, ami sokkal precízebb, mintha egy magyar anyanyelvű készítené.

Részletekért hívja most a 06 30 21 99 300 számot!

Gazdasági, pénzügyi fordítások

Cégkivonat, aláírási címpéldány, mérleg, eredménykimutatás, gazdasági és pénzügyi szakszövegek, cikkek fordítása németre vagy német nyelvről magyarra a hét minden napján. Amennyiben önnek ilyen jellegű szövege van, kérjük küldje át emailben, s mi azonnal válaszolunk rá egy konkrét árajánlattal.

Műszaki fordítás, szakfordítás

Használati utasítás, kezelési útmutató, gépkönyv, kézikönyv fordítása németre vagy fordítva. Weboldalak, műszaki rajzok, dokumentációk és más jellegű szövegek szakszerű fordítása.

Csapatunk a fordítás mellett a kisebb grafikai munkákat is meg tudja oldani, ha a képen van a szöveg, azt is átszerkesztjük, így ön egy kész katalógust, használati utasítást kap vissza.

Árainkat igyekszünk versenyképes szinten tartani, győződjön meg róla ön is.

Árajánlatért hívjon a 06 30 21 99 300 számon most!