Szakterületeink

Jogi fordítások

Mindennemű jogi szövegek fordítása, adásvételi szerződés fordítás, bírósági határozatok, közjegyzői okiratok fordítása elérhető árak mellett, rövid idő alatt. Amennyiben jogi fordításra van szüksége, kérjük küldje át a szöveget e-mailben, s mi máris küldünk Önnek egy árajánlatot rá.

Gazdasági fordítások

Ezek lehetnek pénzügyi-, gazdasági-, marketing vagy más területet érintő szövegek, üzleti levelek fordítása, emailek fordítása, hogy Ön hatékonyabban kommunikálhasson a külföldi üzleti partnerekkel, S.O.S. fordítások készítése akár hétvégén is.

Műszaki fordítások

Használati utasítások és gépkönyvek, kezelési útmutatók és beüzemelési útmutatók fordítása cégek és magánszemélyek részére. Ezeket a dokumentumokat, hasonlóan, mint a katalógusokat, a legtöbbször angolról vagy németről szoktuk magyarra fordítani.

Hivatalos fordítás készítése

A hivatalos fordítás esetén a fordítást ellátjuk záradékkal és bélyegzővel, tanúsítjuk, hogy a fordítás szövege mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével.

Weblapok fordítása

Weboldalak fordítása gyorsan és szakszerűen, ha több nyelven szeretné az oldalát megjelentetni, akkor bennünk megtalálta a megfelelő partnerét.

Kérjen tőlünk árajánlatot még ma, küldje át a linket, mi megnézzük az oldalát és elküldjük a fordítás árát.

Részletekért hívjon a 06 30 443 8082 számon!