Horvát fordítások

A békéscsabai Békés fordítóiroda várja mindazok jelentkezését, akiknek horvát fordításra, lektorálásra, horvát tolmácsolásra, hivatalos horvát fordításra van szükségük

Hivatalos horvát fordítás bélyegzővel, kétnyelvű záradékkal akár néhány óra alatt

Erkölcsi bizonyítványok, érettségi oklevelek, egyetemi oklevelek, jogi nyilatkozatok, anyakönyvi kivonatok stb. hivatalos horvát fordítását vállaljuk, a fordítást kétnyelvű záradékkal és bélyegzővel zárjuk. A hivatalos fordítás meglehetősen olcsóbb a hiteles fordításnál, melyet Magyarországon az OFFI végez. És nem utolsó sorban gyorsabban is elkészítjük. A Békés fordító iroda célja, hogy az ügyfél elégedett legyen nemcsak a munkánkkal, hanem a gyors határidővel, az alacsony árral, a barátságos ügyintézéssel.

Horvát nyelvű szövegek fordítása magyarra, illetve fordítva anyanyelvi fordítókkal Békéscsabán

Horvát anyanyelvi fordítóink nemcsak horvát nyelvű szövegek fordítását vállalják, hanem lektorálást is. Akkor is lektorálnak, ha nem ők fordították az illető szöveget. A horvát fordításokat viszonylag rövid határidővel végzik. Hozzávetőlegesen egy 6 oldalnyi szöveget akár 24 óra alatt lefordítanak. Hosszabb terjedelmű szövegek esetén a megrendelőt értesítjük a határidőről, melyet maradéktalanul betartunk. Tegyen Ön is egy próbát, kérje horvát fordításra vonatkozó árajánlatunkat most!

Horvát tolmácsolás üzletemberek és magánemberek számára egyaránt Békéscsabán a Békés fordító iroda munkatársaival

Tolmácsaink vállalnak különféle tolmácsolásokat, üzleti tárgyalásokon, konferenciákon, termékbemutatókon, webkonferenciákon. Ugyanakkor turisták számára is tolmácsolnak pl. múzeumlátogatáskor, városnézés esetén stb. Kérje ajánlatunkat a 06 30 443 8082-es telefonszámon, vagy a glajtos@yahoo.com címen!

Várjuk mihamarabbi jelentkezését!

Minőségi horvát szakfordítás alacsony áron, gyorsan a Békés fordító irodánál

A szakszöveg fordítás komoly szakmai felkészültséget igényel a szakfordítóktól. Fordító irodánk olyan szakfordítókkal dolgozik, akik anyanyelvi szinten beszélik a horvát nyelvet, illetve a különböző szakterületek szaknyelveit. Ennek köszönhető, hogy minőségi anyanyelvi szakfordítást készítenek, és gyorsan dolgoznak.

Horvát fordítását bízza a Békés fordító iroda komoly, megbízható munkatársaira! Interneten keresztül munkaidőn kívül is jelentkezhet, mert munkatársaink otthonról is dolgoznak, és válaszolnak a megkeresésekre! Várjuk jelentkezését!