Spanyol fordítás

spanyol-szakforditasSpanyol fordítás Békéscsabán megbízható minőségben, sima és hivatalos fordítás, gyors spanyol fordítások készítése.

A spanyol nyelvet több mint 30 országban beszélik, közel 400 millióan a világon. Számos ország hivatalos nyelve (21 ország). A gazdasági fejlődés miatt egyre többen tanulják a spanyol nyelvet, illetve egyre nagyobb igény mutatkozik spanyol fordításra, valamint tolmácsolásra. Békéscsabai fordítóirodánk alacsony áron vállalja spanyol szövegek fordítását magyar nyelvre illetve fordítva, hivatalos spanyol fordítást lektorálást vagy tolmácsolást! Vegye fel velünk a kapcsolatot most! Telefon: 06 30 21 99 300!

Hivatalos spanyol fordítás Békés megyében, Békéscsabán

Hivatalos spanyol fordítást készítünk gyorsan, elérhető árakon! Az esetek 90%-ban elegendő a fordítóirodánk által készített hivatalos fordítás. Hiteles fordítással nem foglalkozunk, azt Magyarországon csak az OFFI készíthet a vonatkozó jogszabályok szerint. De hivatalos fordítást akár egy nap alatt is készítünk, és záradékkal látjuk el, valamint hivatalos bélyegzővel. A záradékban tanúsítjuk, hogy a fordítás és a forrásnyelv megegyezik.

Munkavállaláshoz hivatalos spanyol fordítás – keressen meg bennünket most!

Legnépszerűbb kérések

  • covid igazolás
  • jóhírnév igazolás
  • aláírásminta
  • cégkivonat
  • forgatókönyv
  • oklevél melléklet
  • táppénzes papír
  • jogviszony igazolás

Hogyan rendelheti meg hivatalos spanyol fordítását?

Megkönnyítettük ügyfeleink számára az ügyintézést azzal, hogy akár interneten is elküldheti hivatalos iratát. Bármilyen formátumban tudjuk fogadni az okmányt, akár scannelt változatban is. Küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre, válaszunkat 30-60 perc alatt megkapja, melyben részletes tájékoztatót és árajánlatot is küldünk. Írjon nekünk most!

Spanyol szakfordítás és tolmácsolás Békés megyében, Békéscsabán a Békés fordítóiroda által

Spanyol szakszövegek minőségi, gyors fordítása olcsón! Magyar nyelvű szakszövegeit lefordítjuk spanyol nyelvre, 4-5 oldalt akár egy nap alatt!

Spanyol tolmácsra van szüksége? A spanyol nyelv ismeretének hiánya megakadályozza üzleti tárgyalásaiban? Ennek vége, ha spanyol tolmácsaink szolgáltatásait veszik igénybe! Az ügyfelek rendelkezésére állnak munkanapokon, ha kell, hétvégén is, és igény esetén akár ünnepnapokon is vállalnak tolmácsolást. Spanyol tolmácsolási árajánlatért hívjon bennünket most!

Spanyol lektorálás

Spanyol-magyar, magyar-spanyol szövegének lektorálását bízza profikra! A spanyol szövegek lektorálása olcsóbb, mint a fordítás, de szükségünk lehet az eredeti szövegre is. Lektoraink visszajelzéseit a szövegekkel kapcsolatban továbbítjuk ügyfeleinknek! Spanyol lektorálásért hívjon bennünket most!

Tel: 06 30 / 21 99 300

24 thoughts on “Spanyol fordítás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *