Szlovák fordítás

Anyanyelvi magyar-szlovák és szlovák-magyar fordítás készítése Békéscsabán, szakfordítás, lektorálás, nyelvi ellenőrzés.

Szlovák szövegfordítás anyanyelvi fordítókkal

Tapasztalt fordító csapatunk segítségével képesek vagyunk akár több száz oldal lefordítására néhány napon belül. Szlovák nyelvű szövegek, pályázatok, szerződések fordítása magyar nyelvre, illetve magyarról szlovák nyelvre. Szlovák anyanyelvi fordítókkal dolgozunk, akik a magyar nyelven kívül más nyelvre is képesek lefordítani a szöveget. Illetve nagyobb lélegzetű munkákat is el tudunk vállalni, mert fordítóink gyorsan dolgoznak, minőségi fordítást készítenek. A fordítás határidejét előre egyeztetjük megrendelőnkkel. Szlovák fordításért keressen bennünket most – info@bilingua.hu!

Szlovák használati utasítás, kézikönyv fordítása gyorsan Békéscsabán

Műszaki fordítás megbízható fordítóktól, ipari és gyártóberendezések használati utasításának a fordítása, gépkönyv, kézikönyv, kezelési útmutató fordítás a formátum megtartásával. A képeket, illusztrációkat is át tudjuk írni Photoshop programban.

Árajánlatért hívja a 06 30 21 99 300 telefonszámot!

Weboldalak fordítása szlovákra

Egyre több cég érzi úgy, hogy külföldön is szeretne szerencsét próbálni a termékével, szolgáltatásával. Ha szlovák nyelvű weboldalt szeretne, nálunk jó helyen jár, forduljon hozzánk bizalommal! Küldje el nekünk weboldalának a címét, linkjét a glajtos@yahoo.com címre, mi megnézzük, kielemezzük, és árajánlatot készítünk, valamint megadjuk a határidőt is, amikorra a fordítást el tudjuk készíteni. Ha esetleg megvan a szöveg Word-ben is, azt is átküldheti, s mi akár két hasábos verzióban is el tudjuk készíteni a fordítást, ahol egymás mellett lesz a magyar és a szlovák verzió. Szlovák weboldal fordításért vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Szlovák katalógusok, turisztikai szövegek fordítása

Ha professzionális fordításra van szüksége szlovák nyelvről magyarra vagy fordítva a fentebb említett szövegtípusokban, akkor jó helyen jár! Szlovák anyanyelvi fordítóink sok esetben akár 24 óra alatt elkészítik a fordítást. Hívjon bennünket most!

Hivatalos szlovák fordítás záradékkal, bélyegzővel

A békéscsabai Békés fordítóiroda záradékkal, bélyegzővel ellátott hivatalos szlovák fordítást is készít, minőségi fordítások elérhető áron, akár másnapra.

Hivatalos szlovák fordítás a következő dokumentumokról:

  • jogi szövegek, szerződés, adásvételi szerződés
  • érettségi bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány
  • egyetemi vagy főiskolai diploma
  • erkölcsi bizonyítvány
  • munkaszerződés
  • keresztlevél
  • házassági anyakönyvi kivonat
  • végzés, határozat, ítélet stb.

Hivatalos szlovák fordítás anyanyelvi fordítókkal Békéscsabán! Hívjon minket most: 06 30 21 99 300!

Legyen Ön is a Békés fordítóiroda ügyfele! Visszatérő megrendelőink a garancia rá, hogy elégedettek voltak. Szlovák fordítás-Békés megye—Békéscsaba–Békés fordító iroda! Munkatársaink várják mihamarabbi jelentkezését!

Telefon: 06 30 21 99 300, hívjon most!