Cseh fordítás

cseh-forditasA békéscsabai Békés fordító iroda alacsony áron, rövid határidővel vállalja cseh szövegek fordítását magyar nyelvre, illetve fordítva, valamint cseh tolmácsolást, lektorálást, cseh szakfordítást.

Cseh fordítás Békéscsabán versenyképes árakon, minőségi fordítás gyorsan és szakszerűen.

Cseh nyelvű szövegeit lefordítjuk magyar nyelvre elérhető áron, gyors határidővel, és természetesen minőségi fordítást készítve. Cseh fordításért vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Hivatalos cseh fordítás záradékkal anyanyelvi cseh fordítókkal Békéscsabán

Hivatalos cseh fordítását bízza nyugodtan fordító irodánk munkatársaira. Cseh anyanyelvi fordítóink segítségével akár még aznap kezében tarthatja a fordítást. Mindössze annyi a dolga, hogy küldje el nekünk a hivatalos szöveget, melyet cseh nyelvre szeretne lefordíttatni, illetve magyar nyelvről csehre, mi perceken belül megtesszük ajánlatunkat, és elkészítjük a fordítás. A záradékban vállaljuk, hogy a cseh illetve a magyar szöveg teljesen megegyezik. Ha a megrendelő igényli, akkor bélyegzővel is ellátjuk a hivatalos fordítást. Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Szakfordítás, lektorálás cseh nyelvre/cseh nyelvről a Békés fordító irodánál

Professzionális cseh anyanyelvi fordítóink 4-6 oldalnyi szakszöveg fordítását 1 nap alatt elkészítik. Olyan cseh nyelvű szöveg lektorálását is vállaljuk, melyek fordítását mások végezték. A lektorálás olcsóbb, mint a fordítás, általában a fordítás díjának 50%-a szokott lenni. Viszont néhány esetben előfordult, hogy lektoraink jelezték, hogy a fordítás nem megfelelő, s mi ezt az információt azonnal továbbítottuk a megrendelő felé. Ha lektoraink úgymond bele kell nyúljanak a fordításba, akkor az ár természetesen változik. Viszont így is elmondhatjuk, hogy alacsony árral dolgozunk, melyre nem teszünk áfát. Cseh szakfordítási, lektorálási árajánlatért keressen meg bennünket most!

Cseh fordítás, tolmácsolás, lektorálás, hivatalos cseh fordítás rendelése Békéscsabán, a Békés fordító irodától

A megrendelés legegyszerűbb módja, ha elküldi emailben  a szöveget a glajtos@yahoo.com címre elküldi a szöveget, mi átnézzük, kiszámoljuk a munkadíjat, és ajánlatunkat egy órán belül megkapja. Ha megfelel Önnek az ár és a határidő, akkor elkészítjük a fordítást, majd emailben elküldjük Önnek! Ennyi az egész!

További részletekért hívja a 06 30 443 8082-es számot!